Winkel

Toen in de jaren 60 de kwekerij werd opgestart, werden eigenlijk al gelijktijdig de gekweekte producten deels aan de deur verkocht. Dit ging van een rode kool tot primula en van sperziebonen tot een bos chrysanten of freesia’s. Later kwamen hier de bloeiende kamerplanten ook bij.

Toen in 1975 de kwekerij ging verhuizen naar de stadsweiden kwam er voor het eerst een echte winkel in de deel van de kassen. De winkel werd gerund door de echtgenoten van de gebr. Jan en Johan van straaten. Het aanbod breidde uit met perkplanten, potterie en snijbloemen.

Gelijktijdig met de nieuwbouw van de kassen in 2009 kwam er ook een totaal vernieuwde en ruimer opgezette winkel, inmiddels werd de winkel al gerund door de jongere generatie, en werd het aanbod weer verder uitgebreid met o.a. glaswerk en cadeauartikelen. De rode draad in het aanbod van onze winkel is en blijft de zelf geproduceerde perkplanten, cyclamen, kerststerren en natuurlijk de Hortensia! Daarnaast worden er veel planten ingekocht om zo voor de klant een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden.

De klant kan op deze manier bij ons terecht voor een breed scala aan artikelen om huis en tuin op te fleuren en natuurlijk voor deskundig advies.

U bent allen van harte welkom in onze winkel aan Rietmeen 3, 3844 HM te Harderwijk. Onze andere vestigingen beschikken niet over een verkooppunt.

— OP KONINGSDAG (ZATERDAG 27 APRIL) ZIJN WIJ GESLOTEN! —

Graag tot ziens!

Marian van de Bunte
Annemieke van Straaten
Aartje Klaassen